30 години Качествена медицинска техника и консумативи

Добре дошли в интернет страницата на фирма АНКА
Новини, събития, акценти

Уважаеми клиенти на фирма АНКА,

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната, считано от 07.04.2021 г., офисите на АНКА в София и Пловдив временно ще работят с намалено работно време, както и с ограничения в броя на едновременно допусканите клиенти в приемните и работните помещения.

Офисът в София ще работи от 9:00 до 14:30 ч. Офисът в Пловдив ще работи от 8:30 до 14:30 ч.

В нашите офиси се спазват всички противоепидемични мерки и ще се допускат само и единствено хора с предпазни маски, покриващи носа и устата.

За ваша сигурност и удобство, продължаваме да приемаме заявки за консумативи, които ще изпращаме по куриер с наложен платеж на посочен от вас адрес.

Вижте как да направите вашата поръчка тук

30 ГОДИНИ

Благодрим на всички наши приятели, клиенти и партньори!

Вижте повече...

31.03.2021  >   Анкета за комуникацията в условия на COVID-19 при лица със слухови нарушения
09.03.2021  >   Интервю на Радомира Михова от "Успешен глас" с инж. Милен Пеев
 
Аудиометри Interacoustics
аудиологична апаратура и оборудване
Аудиометри, аудиологична апаратура и оборудване Аудиометри, импеданс­метри, евокирани потенциали, ото­акустични емисии, електро и видео­нистагмографи и др. от най-големия производител в света Interacoustics (Дания)
Слухови апарати
отливки, аксесоари и консумативи
Слухови апарати, отливки, аксесоари и консумативи Дигитални слухови апарати с компютър­на настройка и всичко за тяхното лесно и без­проблем­но ползване от све­тов­ния тех­но­ло­ги­чен лидер Widex (Дания)
Глюкомери и лактомери
тест-ленти, аксесоари и софтуер
Глюкомери, лактомери, тест-ленти, аксесоари и софтуер Глюкомери, лактатметри, консумативи и програми за наблюдение от Arkray (Япония) и Infopia (Корея). Уникален софтуер за контрол на захарния диабет от АНКА
Ларингофони и канюли
апарати, аксесоари и консумативи
Говорни апарати, канюли, аксесоари и консумативи Говорни апарати, канюли и всичко не­об­хо­ди­мо за ларингекто­мирани и трахео­томирани от Servona (Германия)
Лабораторни анализатори
консумативи, аксесоари и софтуер
Лабораторни анализатори, консумативи, аксесоари и софтуер Професионални лабораторни анализатори SelexOn, с пълната гама консумативи и софтуер за тях от Infopia (Корея)
Софтуер
програми и системи
Софтуер, програми и системи Софтуер и програмни продукти за техниката и апаратите, предлагани от АНКА