Класически ларингофон Servox eco

Начало > Продукти > Ларингофони и канюли > Servox eco
Servox eco - Класически ларингофон с натурален звук

Servox eco e новия класически модел говорен апарат, производство на немската фирма Servona. Той съчетава функционалност и удобство в лек и ергономичен корпус от удароустойчив полимерен материал. Новият мулти-функционален въртящ бутон дава възможност за плавно управление на генерирания звук. Функциите за управление включват контрол на силата и избор на честотата на звука. Това позволява на говорещия да поставя правилно ударенията в думите и изреченията и да звучи по-естествено и разбираемо за околните. Захранването се осигурява от две стандартни АА батерии от 1,5V които могат да бъдат обикновени или акумулаторни (зарядното устройство се закупува отделно). Апаратът може да се поръча в син или жълт цвят по избор на клиента.

 

Говорният апарат заменя липсващите гласни струни. Когато Servox eco се постави на шията (или бузата), звуковите вибрации който той произвежда се предават през гърлото към устната кухина (както вибрациите на гласните струни), които след това се трансформират в разбираем говор с нормалните движения на устата при говорене. Все пак, говорният апарат е просто един помощен инструмент, който изисква методични упражнения и тренировки, за да се постигне добро произношение и разбиране речта на ползващия го потребител.

 

Технически характеристики

Servox eco

Управление: С един мултифункциионален въртящ бутон
Звукова глава: 1 бр. - универсална
Корпус: Полимерен
Размери (Д x Ø): 137 х 35 mm
Тегло (с батерии): 130 g
Захранване: 2 бр. батерии тип АА - 1,5V
Гаранционен срок: 24 месеца

Подробно описание за работа с говорен апарат Servox eco - Упътване за употреба PDF, 2,4M

Всички продукти на Servona притежават сертификат за качество от Европейския съюз.Този модел е спрян от производство и вече не се предлага от АНКА.

Актуализирано на 18.02.2017 г.